WC-Experience

De tachen-en-vijftig-fustjes staan al klaar!

Wij hoorden jullie al denken: komen die feestavonden nog wel? Nou, reken maar! 6 avonden feest in de tent, als vanouds. En daar kan onze oude vertrouwde WC-experience natuurlijk niet bij ontbreken. De tachen-en-vijftig-fustjes staan al klaar!

Dit jaar heeft Zomerfeesten Almkerk een online verkoop voor de feestavonden (4, 5, 6, 11, 12 en 13 Augustus), Timmerdorp (1 t/m 5 Augustus), de Solextocht (13 Augustus) en de Drive-In Bioscoop (8 Augustus). Houd onze website en sociale media goed in de gaten voor de start van de online verkoop!

• donderdag

Voorverkoop

Het #ZFA20 team

De werkgroep PLONS, die momenteel uit 15 jongeren bestaat, heeft als doel om ieder jaar een divers programma neer te zetten dat zowel sportief, creatief als muzikaal is, voor jong en oud. Elke zomer zorgt de PLONS ervoor dat er 2 weken feest gevierd kan worden! Houd onze socials en website goed in de gaten om op de hoogte te blijven!

Van boven naar beneden, van links naar rechts: Robert, Jochem, Jeran, Sjoerd, Tessa, Michelle, Jasmine, Margo, Daniëlle, Marije, Anne, Mark, Esther, Elize, Manon