Timmerdorp

We gaan weer timmeren!

Als vanouds openen we de Zomerfeesten Almkerk met timmerdorp! Kinderen van 5 t/m 12 jaar mogen in de week van 9 t/m 13 augustus weer hutten komen bouwen. Met dit jaar als thema: de Olympische Spelen! Op Facebook is er een evenement aangemaakt waar meer informatie over timmerdorp te vinden is. Dit facebook-evenement kunt u hier vinden.

• maandag

Locatie: Dirk van Clevestraat, 4286, Almkerk

Prijs: Variabel

Voorverkoop

Het #ZFA20 team

De werkgroep PLONS, die momenteel uit 15 jongeren bestaat, heeft als doel om ieder jaar een divers programma neer te zetten dat zowel sportief, creatief als muzikaal is, voor jong en oud. Elke zomer zorgt de PLONS ervoor dat er 2 weken feest gevierd kan worden! Houd onze socials en website goed in de gaten om op de hoogte te blijven!

Van boven naar beneden, van links naar rechts: Robert, Jochem, Jeran, Sjoerd, Tessa, Michelle, Jasmine, Margo, Daniëlle, Marije, Anne, Mark, Esther, Elize, Manon