Solextocht

Touren door het mooie Altena!

Heb je altijd al een solextocht door het mooie altena willen maken? Dan is dit je kans! Schrijf je samen met je vriendengroep in en verken de omgeving op een solex .

De solextocht is verdeeld in 3 tijdvakken (10.00, 12.00 en 14.00). Ieder tijdvak duurt 2 uur. Bij de voorverkoop kunt u een ticket kopen voor een specifiek tijdvak. Een team bestaat uit max. 4 personen.

Aan deelname aan onze Solextocht zijn een aantal voorwaarden verbonden. Deze voorwaarden kunt u hier vinden.

Aansluitend op de Solextocht kunt u naar ons FoodTruckFestival 😉

Dit jaar heeft Zomerfeesten Almkerk een online verkoop voor de feestavonden (4, 5, 6, 11, 12 en 13 Augustus), Timmerdorp (1 t/m 5 Augustus), de Solextocht (13 Augustus) en de Drive-In Bioscoop (8 Augustus). Houd onze website en sociale media goed in de gaten voor de start van de online verkoop!

• zaterdag

Locatie: Feesttent ZFA

Prijs: €21,50 (p.p., incl. servicekosten)

Voorverkoop

Het #ZFA20 team

De werkgroep PLONS, die momenteel uit 15 jongeren bestaat, heeft als doel om ieder jaar een divers programma neer te zetten dat zowel sportief, creatief als muzikaal is, voor jong en oud. Elke zomer zorgt de PLONS ervoor dat er 2 weken feest gevierd kan worden! Houd onze socials en website goed in de gaten om op de hoogte te blijven!

Van boven naar beneden, van links naar rechts: Robert, Jochem, Jeran, Sjoerd, Tessa, Michelle, Jasmine, Margo, Daniëlle, Marije, Anne, Mark, Esther, Elize, Manon