Solextocht

Lekker touren door Gemeente Altena!

Wie heeft er zin in een tochtje op de solex?! Zaterdag 14 augustus kun je bij ons een solex huren! We hebben een rit door het mooie Altena voor jullie bedacht. Onderweg kom je langs allerlei verschillende ondernemers, waar je even lekker wat kunt eten of drinken 😊 (horeca ondersteunen, win-win!). Houd onze ticketpagina in de gaten voor de inschrijving!

Klik hier om naar de ticketpagina toe te gaan

• zaterdag

Locatie: Dirk van Clevestraat, 4286 BT, Almkerk

Prijs: €20,00 (per solex)

Het #ZFA20 team

De werkgroep PLONS, die momenteel uit 15 jongeren bestaat, heeft als doel om ieder jaar een divers programma neer te zetten dat zowel sportief, creatief als muzikaal is, voor jong en oud. Elke zomer zorgt de PLONS ervoor dat er 2 weken feest gevierd kan worden! Houd onze socials en website goed in de gaten om op de hoogte te blijven!

Van boven naar beneden, van links naar rechts: Robert, Jochem, Jeran, Sjoerd, Tessa, Michelle, Jasmine, Margo, Daniëlle, Marije, Anne, Mark, Esther, Elize, Manon