The Dirty Daddies

Houd onze socials en website in de gaten voor de ticketverkoop

 

Iedereen is welkom bij ZFA23! Voor de feestavonden adviseren wij een minimale leeftijd van 12 jaar. Kinderen onder de 12 jaar zijn welkom, maar enkel onder begeleiding van een volwassene.

Let op! De feestavonden van ZFA23 zijn alleen toegankelijk met een geldig ticket. De ticketverkoop wordt gecommuniceerd via onze sociale media. Om zeker te zijn van toegang, adviseren wij tijdig een ticket te kopen. Als een feestavond is uitverkocht vóór de start van de feestavond, dan zal er géén deurverkoop plaatsvinden.

Tijdens alle activiteiten van ZFA23 zijn onze huisregels van toepassing. De huisregels van Zomerfeesten Almkerk zijn te vinden op onze website.

Openingstijden Feesttent ZFA

21.00 t/m 01.00

Openingstijden Kassa

21.00 t/m 23.30

Fietsenstalling

Rondom Feesttent ZFA (zie bewegwijzering rondom het terrein)

Parkeerplaats

Parkeerplaats achter ’t Verlaat Almkerk

Legitimatie

Iedere bezoeker, ongeacht leeftijd. moet zich kunnen legitimeren wanneer de bezoeker het terrein van Zomerfeesten Almkerk wil betreden, conform de Nederlandse wet- en regelgeving. Foto’s en/of kopieën van legitimatiebewijzen worden niet geaccepteerd als geldig legitimatiebewijs. Dit wordt gezien als identiteitsfraude.

Vragen?

Bericht ons via WhatsApp

  • zaterdag
  • 5 augustus
  • 21:00

Locatie: Feesttent ZFA

Prijs: €13,00

Voorverkoop

Het #ZFA23 Team

PLONS, SJWA 'De Soos'

De werkgroep PLONS, die momenteel uit 17 jongeren bestaat, heeft als doel om ieder jaar een divers programma neer te zetten dat zowel sportief, creatief als muzikaal is, voor jong en oud. Elke zomer zorgt de PLONS ervoor dat er 2 weken feest gevierd kan worden! Houd onze socials en website goed in de gaten om op de hoogte te blijven!

Van boven naar beneden, van links naar rechts: Luuk, Robert, Sergio, Jip, Myrthe, Jasmine, Tygo, Manon, Elize, Sjoerd, Jeran, Michelle, Bram.