Autovoetbal

Op zaterdag 10 augustus 2024 zal er tijdens Zomerfeesten Almkerk weer het autovoetbaltoernooi worden georganiseerd. En er zijn nog plekken vrij. Zie jij het zitten om als coureur achter het stuur te kruipen. Dan kun je je tot 1 maart inschrijven om met een team mee te doen aan de autovoetbal. Na inschrijving zal er contact worden opgenomen om de voorwaarden van deelname te bespreken. Het is goed om de volgende punten alvast in je achterhoofd te houden voordat je je inschrijft.
Elk team dient 3 tot 5 auto’s tot hun beschikking te hebben welke aan verschillende technische voorwaarden moeten voldoen. Verder moet je er rekening mee houden dat het niet zomaar een rondje racen met een auto is. Er wordt van de coureurs dan ook verwacht dat zei goed kunnen autorijden en tegen een stootje kunnen. Verder is deelname aan het evenement volledig op eigen risico.
Ben je na het lezen van deze informatie nog steeds enthousiast?
Stuur dan een mailtje naar activiteiten@zomerfeestenalmkerk.nl en schrijf je in!

• zaterdag

Locatie: veld bij IVECO

Het #ZFA23 Team

PLONS, SJWA 'De Soos'

De werkgroep PLONS, die momenteel uit 17 jongeren bestaat, heeft als doel om ieder jaar een divers programma neer te zetten dat zowel sportief, creatief als muzikaal is, voor jong en oud. Elke zomer zorgt de PLONS ervoor dat er 2 weken feest gevierd kan worden! Houd onze socials en website goed in de gaten om op de hoogte te blijven!

Van boven naar beneden, van links naar rechts: Jasmine, Sergio, Stefan, Tygo, Robert, Luuk, Jeran, Sjoerd, Mart, Manon, Anna, Michelle, Myrthe, Elize, Jip, Bram, Rubin.