AlmQrk

Puzzelen door Almkerk met behulp van QR-Codes!

We snappen hoe onhandig het is om met je verfrommelde papiertje, onleesbare handschrift of lege pen je antwoordformulier in te vullen. Daarom dit keer een speurtocht in een nieuw jasje: AlmQrk! Scan de QR code van het juiste antwoord en ontvang nieuwe aanwijzingen. Het enige wat je nodig hebt: een telefoon en misschien een beetje kennis van de geschiedenis van de Zomerfeesten. De vragen zullen namelijk in het teken staan van het 45-jarig jubileum!

Schrijf je hier in!

• woensdag

Locatie: Dirk van Clevestraat, 4286 BT, Almkerk

Prijs: €2,00 (per team)

Het #ZFA20 team

De werkgroep PLONS, die momenteel uit 15 jongeren bestaat, heeft als doel om ieder jaar een divers programma neer te zetten dat zowel sportief, creatief als muzikaal is, voor jong en oud. Elke zomer zorgt de PLONS ervoor dat er 2 weken feest gevierd kan worden! Houd onze socials en website goed in de gaten om op de hoogte te blijven!

Van boven naar beneden, van links naar rechts: Robert, Jochem, Jeran, Sjoerd, Tessa, Michelle, Jasmine, Margo, Daniëlle, Marije, Anne, Mark, Esther, Elize, Manon