PARKEERINFORMATIE

AUTO
Wanneer u met de auto naar Zomerfeesten Almkerk komt, verzoeken wij u de auto te parkeren op de parkeerplaats naast de Almgaard (knotwilg 2, 4286 DE Almkerk), tenzij anders aangegeven. Deze parkeerplaats is aangegeven met bewegwijzeringsborden.

FIETS
Wanneer u met de fiets naar Zomerfeesten Almkerk komt, kunt u deze stallen in één van de hiervoor ingerichte fietsenstallingen om de tent, tenzij anders aangegeven. Deze fietsenstallingen zijn aangegeven met bewegwijzeringsborden.

BETALINGS-MOGELIJKHEDEN

Tijdens Zomerfeesten Almkerk wordt er betaald met ZFA munten. Deze munten zijn uitsluitend te koop bij activiteiten van Zomerfeesten Almkerk.

Bij alle activiteiten van Zomerfeesten Almkerk kan zowel contant als via PIN worden betaald, tenzij anders aangegeven.

TOEGANGSCONTROLE

Veiligheidsmedewerkers kunnen, zonder opgaaf van reden, een preventieve toegangscontrole uitvoeren bij de entree van het terrein van Zomerfeesten Almkerk. Een preventieve toegangscontrole kan bestaan uit een tas-controle, fouilleren, het vergaren van informatie, etc.

Veiligheidsmedewerkers handelen in overeenstemming met onze huisregels.

TICKETVERKOOP

Voor een aantal activiteiten van Zomerfeesten Almkerk is een vooraf gekocht ticket een vereiste. Dit staat duidelijk aangegeven bij de activiteit op de website.

Reeds gekochte tickets kunnen niet geannuleerd worden. Terugbetaling is niet mogelijk.

Zomerfeesten Almkerk is niet verantwoordelijk voor de doorverkoop van tickets. Wilt u uw ticket overschrijven op een andere naam? Neem contact op met onze ticketprovider.

GARDEROBE

Zomerfeesten Almkerk heeft géén garderobe en/of kluisjes.

TOEGANKELIJKHEID

Zomerfeesten Almkerk probeert het evenement zo toegankelijk mogelijk te maken voor mindervaliden. Bent u van plan naar een van onze activiteiten te komen. Neem contact met ons op via info@zomerfeestenalmkerk.nl. Op deze manier kunnen we kijken of we nog iets aan moeten passen aan ons terrein.

SPONSORING

Wilt u de zomerfeesten sponsoren? Neem contact met ons op via sponsoring@zomerfeestenalmkerk.nl.

BEELDMATERIAAL

Tijdens Zomerfeesten Almkerk wordt foto- en videomateriaal gemaakt en gebruikt in overeenstemming met onze huisregels. Wilt u bezwaar maken tegen het gebruik van een foto en/of video? Neem contact met ons op via info@zomerfeestenalmkerk.nl.

CONTACT

Als u vragen heeft over het bovenstaande, dan kunt u contact opnemen met info@zomerfeestenalmkerk.nl.

Of neem contact op met ons via WhatsApp.

Feesttent ZFA
Dirk van Clevestraat
4286 BT Almkerk

Stichting Jeugdwerk Almkerk ‘De Soos’
0183 - 401829
Provincialeweg Noord 12
4286 EA Almkerk

Postadres
Postbus 12
4286 ZG Almkerk
kvk nummer: 41099335