Parkeerinformatie

Auto
Wanneer u met de auto naar Zomerfeesten Almkerk komt, verzoeken wij u de auto te parkeren op de parkeerplaats achter ’t Verlaat Almkerk, tenzij anders aangegeven. Deze parkeerplaats is aangegeven met bewegwijzeringsborden.

Fiets
Wanneer u met de fiets naar Zomerfeesten Almkerk komt, kunt u deze stallen in één van de hiervoor ingerichte fietsenstallingen om de tent, tenzij anders aangegeven. Deze fietsenstallingen zijn aangegeven met bewegwijzeringsborden.

Betalingsmogelijkheden

Tijdens Zomerfeesten Almkerk wordt er betaald met (blauwe) munten. Deze munten zijn uitsluitend te koop bij activiteit van Zomerfeesten Almkerk.

Bij alle activiteiten van Zomerfeesten Almkerk kan er zowel contact als via PIN worden betaald, tenzij anders aangegeven.

Toegangscontrole

Veiligheidsmedewerkers kunnen, zonder opgaaf van reden, een preventieve toegangscontrole uitvoeren bij de entree van het terrein van Zomerfeesten Almkerk. Een preventieve toegangscontrole kan bestaan uit een tascontrole, fouilleren, het vergaren van informatie, etc.

Veiligheidsmedewerkers handelen in overeenstemming met onze huisregels

Toegankelijkheid

Zomerfeesten Almkerk biedt oplossingen voor de toegankelijkheid van mindervaliden. Bent u van plan naar een van onze activiteiten te komen. Neem contact met ons op via secretaris@zomerfeestenalmkerk.nl. Op deze manier kunnen we kijken of we nog iets aan moeten passen aan ons terrein.

Sponsoring

Wilt u de zomerfeesten sponsoren? Neem contact met ons op via sponsoring@zomerfeestenalmkerk.nl.

Beeldmateriaal

Tijdens Zomerfeesten Almkerk wordt foto- en videomateriaal gemaakt en gebruikt in overeenstemming met onze huisregels. Wilt u bezwaar maken tegen het gebruik van een foto en/of video? Neem contact met ons op via secretaris@zomerfeestenalmkerk.nl.

Contact

Heeft u vragen of heeft u meer informatie nodig over een bepaald onderwerp? Neem contact met ons op via secretaris@zomerfeestenalmkerk.nl.