#ZFA20 In Air

Normaal gesproken een knallend tentfeest als afsluiter van Zomerfeesten Almkerk, dit jaar een vette livestream! Verschillende artiesten zullen op zaterdag 22 Augustus van 17.00 tot 23.00 hun beste set draaien op 20 METER HOOGTE! De livestream wordt uitgezonden via ATV, dus trek een biertje open en doe een dansje mee vanuit je eigen tuin.

Het #ZFA20 team

De werkgroep PLONS, die momenteel uit 15 jongeren bestaat, heeft als doel om ieder jaar een divers programma neer te zetten dat zowel sportief, creatief als muzikaal is, voor jong en oud. Elke zomer zorgt de PLONS ervoor dat er 2 weken feest gevierd kan worden! Houd onze socials en website goed in de gaten om op de hoogte te blijven!

Van boven naar beneden, van links naar rechts: Robert, Jochem, Jeran, Sjoerd, Tessa, Michelle, Jasmine, Margo, Daniëlle, Marije, Anne, Mark, Esther, Elize, Manon