Zeroes night

Deze avond nemen we je mee naar de beginjaren van het millennium. Toen het internet nog traag was en alle cool kids een Nokia 3310 hadden. Pop, indie, dance of early urban. De Dj's draaien alle hits van de jaren nul aan elkaar tot één dampende dansavond.

Lasgo & Anna Grace
Dance legendes Lasgo en AnnaGrace hebben de handen ineengeslagen en zijn samen op tour!

Beide Belgische dance acts scoorden vele hits in de afgelopen 15 jaar en gaan nu samen het podium op om deze live te performen. Something, Alone, Gone, Let The Feelings Go, Love Keeps Calling: ze komen allemaal voorbij in dé ultieme dance battle!

Yes-R
Rapper, entertainer, presentator, acteur: Yes-R is een veelzijdig persoon!

Hij begon al op 16-jarige leeftijd met rappen. Bij het grote publiek werd hij in 2005 bekend toen hij samen met Ali B het nummer Leipe Mocro Flavour uitbracht. Maar we kennen Yes-R natuurlijk ook van hits als Rampeneren, Hey Schatje, Uit Elkaar, Onbereikbaar, Me Boy en Diep In De Nacht. April 2017 lanceerde Yes-R zijn album El Patron, welke super goed werd ontvangen door fans en media.

Jody Bernal

De zanger en Dj is terug in Almkerk. Nadat hij in 2013 ook de feesttent op zijn kop heeft gezet.

Het jaar 2000 was Jody zijn meest succesvolle jaar met Que si, Que no. Het was zelfs de hit van het jaar. Daarna kwamen er nog verschillende hits, maar geen werd zo groot als Que si, Que no. Maar toen kwam in 2017 de comeback van Jody Bernal. Ditmaal als Dj met de hit La Colegiala. Nu komt Jody als hoogtepunt van de avond de tent weer op zijn kop zetten.

Johean & Moark

De twee helden uit de zeroes tijd van De Soos. Ze stonden al vroeg achter de draaitafel in De Soos. Na deze tijd in De Soos hebben ze gelukkig geen einde aan hun carrière gebreid, nee ze zijn doorgegaan. Ze hebben stappen gemaakt en zijn groot geworden (vooral Moark). Met als resultaat hun eigen ‘ditjaarweerrollendnaarhuismetdeJohean&Moarkzomertour’. Als organisatie zijn wij verheugd te melden dat zij met hun tour ook de tent weer eer aan doet en er een feestje van zullen bouwen.

• zaterdag

Enkel deurverkoop

Bekijk het volledige programma van 2018.