“Wij zijn de beste”

Naast de fietspuzzelrit en de autopuzzelrit is er dit jaar nog iets extra's om te doen. Op deze avond staat uw gezin centraal en kunt u samen gezellig allerlei spelletjes doen. Daarom kunt u naast de puzzelritten nu meedoen aan een kleine competitie; 'Wij zijn de beste'!

U kunt als ouder samen met uw kind meedoen aan een duo-wedstrijd, waarbij u door middel van allerlei spelletjes punten kunt verdienen. Binnenkort komt er een inschrijfformulier online, maar u kunt ook dezelfde avond nog inschrijven bij de tent. Aan het einde van de avond tellen we alle punten op en zien we welk duo het beste is.

• dinsdag

Bekijk het volledige programma van 2018.