“Wij zijn de beste”

Naast de fietspuzzelrit en de autopuzzelrit is er dit jaar nog iets extra's om te doen. Op deze avond staat uw gezin centraal en kunt u samen gezellig allerlei spelletjes doen. Daarom kunt u naast de puzzelritten nu meedoen aan een kleine competitie; 'Wij zijn de beste'!

U kunt als ouder samen met uw kind meedoen aan een duo-wedstrijd, waarbij u door middel van allerlei spelletjes punten kunt verdienen. Binnenkort komt er een inschrijfformulier online, maar u kunt ook dezelfde avond nog inschrijven bij de tent. Aan het einde van de avond tellen we alle punten op en zien we welk duo het beste is.

U kunt zich via deze link inschrijven: “Wij zijn de beste”.

  • dinsdag
  • 14 augustus
  • 18:45
Programma

Bekijk het volledige programma van 2018.

Info

Lees meer over Zomerfeesten Almkerk.

Foto's

Bekijk foto's van de laatste activiteiten.

Het #zfalmkerk team

Stichting Jeugdwerk Almkerk 'De Soos'

De werkgroep PLONS, die momenteel uit zo’n 17 jongeren bestaat, heeft als doel om ieder jaar een divers programma neer te zetten dat zowel sportief, creatief als muzikaal is, voor jong en oud. Enkele bekende activiteiten uit ons zomerprogramma zijn autovoetbal, drive-in bioscoop en de kermis met de jaarmarkt. Met Guus Meeuwis, Nick & Simon, Crazy Piano’s en La Fuente heeft de feesttent in Almkerk al enkele grote namen op het podium gehad.