WC Experience

Ze hebben dit jaar hun 30-jarig jubileum mogen vieren. Ze zijn al bijna evenlang vaste artiest in Almkerk, zo ook dit jaar weer. Internationale nummers met Brabantse onzintekst, eigen nummers met 'n hoog rockgehalte, niets is hen te dol

Al bijna 30 jaar timmeren zij aan de weg, als één van de bekendste dialectbands van Nederland: WC Experience. Eind 2009 mochten zij vol trots de prijs “Beste dialectband van Nederland” in ontvangst nemen. Zelf noemen zij hun genre ‘Rock ’n Loll’. Een term die inmiddels meerdere bands bezigen maar die eigenlijk maar bij één band goed past: bij WC Experience.

15 augustus staan ze op de bühne in Almkerk, nadat ze op Benederpop hebben gestaan. Ze vervelen nooit en zetten er elke keer een nieuw feest neer. Mocht je er nog nooit zijn geweest, dit is een feest dat je mee moet maken!

  • donderdag
  • 15 augustus
  • 21:00

Locatie: De Feesttent

Prijs: €10,-

Let op! Kassa geopend tot 23:59uur, tenzij eerder uitverkocht!

Enkel deurverkoop

Programma

Dit wordt later bekend gemaakt.

Info

Lees meer over Zomerfeesten Almkerk.

Foto's

Bekijk foto's van de laatste activiteiten.

Het #zfalmkerk team

Stichting Jeugdwerk Almkerk 'De Soos'

De werkgroep PLONS, die momenteel uit zo’n 17 jongeren bestaat, heeft als doel om ieder jaar een divers programma neer te zetten dat zowel sportief, creatief als muzikaal is, voor jong en oud. Zo hebben wel verschillende activiteiten die jaarlijks terugkeren en de grootste Nederlandse artiesten hebben al op het podium gestaan. Lijkt jou het leuk om ook 2 werken Zomerfeesten te organiseren met een jonge, gezellige groep? Stuur dan snel een mailtje of spreek een van de medewerkers in De Soos aan.