WC Experience

Braborock sinds 1989 met de WC Experience! Nummers van internationaal allure voorzien van ’n Brabantse onzintekst, eigen nummers met ’n hoog rockgehalte, polka’s en inhakers; niets is hen te dol.

Waar WC Experience komt is ’t feest, groot feest. Van hun unplugged optredens in kleine cafés (Vorstverlettoer), kleine elektrische optredens in zaaltjes tot grote(re) festivals of complete eigen producties; alles is mogelijk! Gesterkt door ’n professionele crew en ’n uitstekend vast licht- en geluidsbedrijf is er eigenlijk geen klus te klein óf te groot voor de Braborockers. Missie is en blijft: een feest bouwen voor groot en klein, dik en dun, jong en oud. Vandaar dat wij ze voor het zoveelste jaar op rij bij onze Zomerfeesten verwelkomen!

• donderdag

Enkel deurverkoop

Bekijk het volledige programma van 2018.