WC Experience

Ze hebben dit jaar hun 30-jarig jubileum mogen vieren. Nummers voorzien internationaal allure voorzien van 'n Brabantse onzintekst, eigen nummers met 'n hoog rockgehalte, polka's en inhakers; niets is hen te dol. Ze zijn al jaren vaste artiest in Almkerk en dit jaar ook weer.

Al bijna 30 jaar timmeren zij aan de weg, als één van de bekendste dialectbands van Nederland: WC Experience. Eind 2009 mochten zij vol trots de prijs “Beste dialectband van Nederland” in ontvangst nemen. Zelf noemen zij hun genre ‘Rock ’n Loll’. Een term die inmiddels meerdere bands bezigen maar die eigenlijk maar bij één band goed past: bij WC Experience.

15 augustus staan ze op de bühne in Almkerk, nadat ze op Benederpop hebben gestaan. Ze vervelen nooit en zetten er elke keer een nieuw feest neer. Mocht je er nog nooit zijn geweest, dit is een feest dat je mee moet maken!

• donderdag

Locatie: De feesttent