WC Experience

Tachenevaiftig fusjes staan al klaar!

Inmiddels niet meer weg te denken uit het programma van de Zomerfeesten Almkerk: De WC Experience! Het Raamsdonksveerse vijftal zal voor de 24e keer op rij de tent vullen met heerlijke Braborock, polka’s en inhakers. Deze beste dialectband van Nederland zal op donderdagavond 20 augustus weer zorgen voor een goei avondje!

Let op! De kaartverkoop start op 24 Juni.

• donderdag

Locatie: Feesttent Almkerk

Prijs:
Voorverkoop: €10,00 (Excl. servicekosten)
Deurverkoop: €13,00

Voorverkoop