Urban Fridays

Ook dit jaar zal de tent weer gevuld worden met de lekkerste beats voor de jeugd. Zo staat een van de grootste urban artiesten op het podium, maar ook de man achter de hits van Lil' Kleine en Ronnie Flex.

De Lievelings DJ’s Van Je Zusje
De mannen die vorig jaar deze avond opende, zullen deze avond ook weer de avond openen. Alle vrouwen zijn in goede handen bij de mannen. Ze hebben op Paaspop, 7th Sunday en Zwarte Cross gestaan. Zoals ze zelf zeggen: “Houd je zusje in de gaten, want dansen gaat ze zeker..”

Frenna
Daarna komt 1 van de grootste hiphop artiesten de tent op zijn kop zetten. Bekend van Verleden tijd, My love en Culo zal Frenna deze grootste hits ook laten horen. Nu heeft hij weer een hit te pakken samen met Snelle! Hij gaat zeker Plankgas!

$hirak
Miljonair, Krantenwijk en Jungle. De grootste hits van de laatste jaren in Nederland. Deze zijn allen geproduceerd door 1 man: Jack $hirak. Hij kan niet alleen produceren, want hij kan ook plaatjes draaien. Dat heeft hij in De Soos laten horen. Nu is het zijn beurt in de Tent!

Afbeelding kan het volgende bevatten: 1 persoon, tekst
  • vrijdag
  • 16 augustus
  • 21:00

Locatie: De Feesttent

Prijs: €10,-

Let op! Kassa geopend tot 23:59uur, tenzij eerder uitverkocht!

Enkel deurverkoop

Programma

Dit wordt later bekend gemaakt.

Info

Lees meer over Zomerfeesten Almkerk.

Foto's

Bekijk foto's van de laatste activiteiten.

Het #zfalmkerk team

Stichting Jeugdwerk Almkerk 'De Soos'

De werkgroep PLONS, die momenteel uit zo’n 17 jongeren bestaat, heeft als doel om ieder jaar een divers programma neer te zetten dat zowel sportief, creatief als muzikaal is, voor jong en oud. Zo hebben wel verschillende activiteiten die jaarlijks terugkeren en de grootste Nederlandse artiesten hebben al op het podium gestaan. Lijkt jou het leuk om ook 2 werken Zomerfeesten te organiseren met een jonge, gezellige groep? Stuur dan snel een mailtje of spreek een van de medewerkers in De Soos aan.