Timmerdorp

De Soos Almkerk bestaat dit jaar 50 jaar, dus het thema van Timmerdorp dit jaar is; Feest!

Wie jarig is geeft een feestje. Om aan te haken op de verjaardag van onze Stichting, wordt het Timmerdorp dit jaar een nog groter feest dan dat het andere jaren is geweest. Feesten jullie met ons mee?

De kosten bedragen €12,50 voor een weekkaart en als je voor een dag wilt komen kijken, zijn er ook weer dagkaarten te verkrijgen voor €3,- per dag. De locatie is, zoals gewoonlijk, op het veld naast de tent.

Houd voor verdere informatie met betrekking tot inschrijfformulieren en tijdschema’s, de website in de gaten.

• maandag

Locatie: De feesttent