Timmerdorp

Heb je ook altijd al willen reizen door de tijd? In deze week gaan we met een tijdmachine terug naar de oertijd en timmeren we onze hutten tussen de Grieken en Romeinen. Of bouw jij wel een hut in de toekomst? Zien wij jou ook deze week?

Houd onze website en Facebook in de gaten voor de inschrijvingen. Ook maandag 6 augustus kan er nog ingeschreven worden bij de tent van 8:30 uur tot 9:30 uur.

Alle kinderen vanaf 5 jaar mogen meedoen met Timmerdorp.

Ook zal dit jaar weer het Timmerplein aanwezig zijn; een mogelijkheid voor kinderen met een beperking om te komen timmeren aan ons dorp. We creëren een plek waar we prikkels proberen te beperken door afstand te houden van de drukte in het dorp. Ook zal er hier een opzet voor een hut klaarstaan om het bouwen wat te vereenvoudigen.

U kunt uw kind(eren) via deze link inschrijven: Timmerdorp.

Via de volgende link kunt u uw kind inschrijven voor het Timmerplein.

Wij adviseren u om uw kind(eren) ’s ochtends en ’s middags in te smeren, voordat zij het dorp betreden. Daarbij wordt een hoofddeksel ook geadviseerd. Wij zullen ervoor zorgen dat kinderen voldoende te drinken krijgen.

Tijdschema

Maandag 8.30 – 9.30 uur Ophalen inschrijvingen + laatste mogelijkheid inschrijven
9.30 – 12.30 uur Timmeren
Dinsdag 9.30 – 12.30 uur Timmeren
Woensdag 9.30 – 11.00 uur Timmeren
11.00 – 12.30 uur Verven
18.00 – … uur Kindershowavond
Donderdag 10.00 – 12.00 uur Demonstraties van de Heeren van Altena
12.00 – 13.00 uur Friet eten
13.00 – 13.30 uur (met) ouders het dorp in
Vrijdag 13.00 – 14.30 uur Afterparty @De Soos
  • maandag

Prijs: € 12,50 (weekkaart)
€ 3,00 (dagkaart)

Bekijk het volledige programma van 2018.