Springkussenfestival

Kan jij het hoogste springen? Kom het bewijzen op ons springkussenfestival!

Timmerdorp kan dit jaar helaas niet doorgaan, maar toch wil de Zomerfeesten Almkerk graag iets organiseren voor kinderen. Na het succes van vorig jaar zal er daarom weer een springkussenfestival zijn. Dit festival zal plaatsvinden achter het parkeerterrein van VV Almkerk. Alle kinderen van 5 t/m 12 jaar zijn welkom van 13:30 tot 15.00 om lekker te komen springen! Tussendoor zal er iets lekkers voor jullie klaar staan. Schrijf je in op de website.

Huisregels bij deze activiteit:

• Blijf thuis bij klachten.
  • Alleen kinderen tussen 5 en 12 jaar zijn welkom.
  • Het is verplicht uw handen te desinfecteren bij het betreden van het terrein.
  • Springkussens zijn alleen te betreden zonder schoenen.
  • Na een toiletbezoek is handen wassen verplicht.
  • Vóór het drinken of eten is handen wassen/desinfecteren verplicht.
  • Ouders/verzorgers zijn niet welkom op het springkussenterrein.
  • Kinderen met een groen bandje mogen zelfstandig naar huis. Kinderen met een rood bandje moeten opgehaald worden.
  • zaterdag

Locatie: Grasveld tussen VV Almkerk en ACKC

Voorverkoop

Het #ZFA20 team

De werkgroep PLONS, die momenteel uit 15 jongeren bestaat, heeft als doel om ieder jaar een divers programma neer te zetten dat zowel sportief, creatief als muzikaal is, voor jong en oud. Elke zomer zorgt de PLONS ervoor dat er 2 weken feest gevierd kan worden! Houd onze socials en website goed in de gaten om op de hoogte te blijven!

Van boven naar beneden, van links naar rechts: Robert, Jochem, Jeran, Sjoerd, Tessa, Michelle, Jasmine, Margo, Daniëlle, Marije, Anne, Mark, Esther, Elize, Manon