Spelletjesavond

In 2018 is het helaas niet doorgegaan, maar nu is het helemaal terug. De auto- en fietspuzzelrit, de nieuwe activiteit 'Wij zijn de beste en de bingo staan dit jaar weer op het programma.

Autopuzzelrit

Spanning en sensatie in een strijd door een omgeving die je misschien al jaren kende, maar nooit van dichtbij hebt bekeken. Met de Autopuzzelrit bekijk je alles nooit maar één keer. Ga jij voor de hoogste score? Trommel je meest oplettende vrienden op en ga voor de eerste plaats.

Fietspuzzelrit

Denkt u alle plekjes van het land van Heusden en Altena al te hebben verkend op uw stalen ros? Doe dan dit jaar een gooi naar de prijzen tijdens de Fietspuzzelrit, waarin wij u nog meer van onze prachtige regio willen laten zien. Zet de zonnebril maar op of trek uw regenpak en -laarzen aan en laat de auto vanavond lekker thuis.

Wij zijn de beste

Naast de fietspuzzelrit en de autopuzzelrit is er dit jaar nog iets extra’s om te doen. Op deze avond staat familie centraal en daarom bestaan de teams uit duo’s van een volwassene en een kind en kunt u samen gezellig allerlei spelletjes doen. Via de volgende link kunt u zich inschrijven voor ‘Wij zijn de beste’!

Bingo

De koffie en thee zullen klaar staan bij de Bingo, net als de leuke prijzen! Deelname vanaf 55 jaar.

Locatie: Het Verlaat

  • dinsdag
  • 13 augustus
  • 18:00

Locatie: De feesttent

Prijs: Autopuzzelrit: €2,00
Fietspuzzelrit: €2,00

Programma

Dit wordt later bekend gemaakt.

Info

Lees meer over Zomerfeesten Almkerk.

Foto's

Bekijk foto's van de laatste activiteiten.

Het #zfalmkerk team

Stichting Jeugdwerk Almkerk 'De Soos'

De werkgroep PLONS, die momenteel uit zo’n 17 jongeren bestaat, heeft als doel om ieder jaar een divers programma neer te zetten dat zowel sportief, creatief als muzikaal is, voor jong en oud. Zo hebben wel verschillende activiteiten die jaarlijks terugkeren en de grootste Nederlandse artiesten hebben al op het podium gestaan. Lijkt jou het leuk om ook 2 werken Zomerfeesten te organiseren met een jonge, gezellige groep? Stuur dan snel een mailtje of spreek een van de medewerkers in De Soos aan.