SLAM! On Tour

Daar zit potentie in!

Op vrijdagavond 14 augustus komt SLAM! de beste beats naar Almkerk brengen! Op deze avond zullen de lekkerste platen van het moment gedraaid worden en staan de SLAM! dj’s garant voor een avond losgaan. Naast SLAM! komen ook Sean en Stefan – bekend van de carnavalshit ‘Potentie!’ – de tent op z’n kop zetten. Van house en hardstyle tot de lekkerste guilty pleasures en meezingers; het is gegarandeerd een feestje met dit duo!

Let op! De kaartverkoop start op 24 Juni.

• vrijdag

Locatie: Feesttent Almkerk

Prijs:
Voorverkoop: €10,00 (Excl. servicekosten)
Deurverkoop: €13,00

Voorverkoop