Q-Music The Party

Terwijl Qmusic uitgroeit tot het populairste radiostation van Nederland is Qmusic the Party in het land al jarenlang de populairste garantie voor Feest! Honderden events zijn in een bruisende party getransformeerd door de meest innovatieve show van Nederland.

Het adembenemende decor overstijgt ieders verwachting en maakt de beleving ongekend. Uiteraard zijn ook de belangrijkste ingrediënten voor een groots feest meer dan goed geregeld: alleen de grootste hits en de aller foutste muziek uit het populaire Foute Uur door de beste DJ’s.

• vrijdag

Enkel deurverkoop

Bekijk het volledige programma van 2018.