Kindershowavond

Ook dit jaar is er weer een kindershowavond. Hier mogen de kinderen uit het timmerdorp weer laten zien dat zij Almkerk het beste kunnen vermaken.

Kindershowavond

Is het altijd al jouw droom geweest om op het podium te staan? Wilde jij Almkerk altijd al vermaken? En doe jij ook mee met timmerdorp? Geef je dan snel op voor de Kindershowavond! Het inschrijfformulier komt binnenkort online.

Playbackshow

Is het altijd al jouw droom geweest om op het podium te staan? Maar mag je niet meer mee doen met timmerdorp? Geef je dan juist op voor de playbackshow. Strijd hier met jouw vrienden, collega’s of teamgenoten tegen alle andere teams. Laat dan zien dat jij Almkerk het beste kan vermaken.

• woensdag

Locatie: De feesttent