Kindershowavond

De kinderen van Timmerdorp zullen weer van alles uit de kast halen om een superleuke act neer te zetten. Ze zullen hun best doen om de jury te overtuigen van hun kwaliteiten. Dansen, zingen, playbacken of een ander kunstjes: het is allemaal mogelijk tijdens de kindershowavond.

De kindershowavond en het timmerdorp zullen dit jaar worden georganiseerd met als thema ‘Een reis door de tijd’.
Als trotste mama, papa, verzorger(s), opa, oma, andere familielid of vrienden is iedereen van harte welkom.
Anders dan andere jaren zal de kindershowavond deze keer op woensdagavond zijn in plaats van de donderdagavond.

• woensdag

Bekijk het volledige programma van 2018.