Kindershowavond

Ook dit jaar is er weer een kindershowavond. Hier mogen de kinderen uit het timmerdorp weer laten zien dat zij Almkerk het beste kunnen vermaken.

Kindershowavond

Is het altijd al jouw droom geweest om op het podium te staan? Wilde jij Almkerk altijd al vermaken? En doe jij ook mee met timmerdorp? Geef je dan snel op voor de Kindershowavond! Via de volgende link kunt u uw kind(eren) inschrijven: Kindershowavond.

Playbackshow

Is het altijd al jouw droom geweest om op het podium te staan? Maar mag je niet meer mee doen met timmerdorp? Geef je dan juist op voor de playbackshow. Strijd hier met jouw vrienden, collega’s of teamgenoten tegen alle andere teams. Laat dan zien dat jij Almkerk het beste kan vermaken. Via de volgende link kunt u uw team inschrijven: Playbackshow.

  • woensdag
  • 7 augustus
  • 18:00

Locatie: De feesttent

Programma

Dit wordt later bekend gemaakt.

Info

Lees meer over Zomerfeesten Almkerk.

Foto's

Bekijk foto's van de laatste activiteiten.

Het #zfalmkerk team

Stichting Jeugdwerk Almkerk 'De Soos'

De werkgroep PLONS, die momenteel uit zo’n 17 jongeren bestaat, heeft als doel om ieder jaar een divers programma neer te zetten dat zowel sportief, creatief als muzikaal is, voor jong en oud. Zo hebben wel verschillende activiteiten die jaarlijks terugkeren en de grootste Nederlandse artiesten hebben al op het podium gestaan. Lijkt jou het leuk om ook 2 werken Zomerfeesten te organiseren met een jonge, gezellige groep? Stuur dan snel een mailtje of spreek een van de medewerkers in De Soos aan.