Hollandse avond

Een avond waar het levenslied centraal staat. Een avond dat altijd een succes is gebleken onder de Almkerkers. Dus ook dit jaar hebben we op 17 augustus weer een Hollandse avond!

Tino Martin

Waar kan je Tino Martin van kennen? Een duet met Gerard Joling Laat me leven en verschillende hits als Blijf bij mij en een uitverkochte Ziggo Dome in 2017 en 2018! Deze zanger heeft al flinke stappen gemaakt in de muziek en het is wachten op zijn eerste, echte nummer 1 hit. Hij zal op het podium van de Zomerfeesten Almkerk de Hollandse Avond afsluiten.

Samantha Steenwijk

Een vrouwelijke zangeres van het levenslied is mag voor Tino Almkerk uit zijn dak laten gaan. Ze werd tweede bij The Voice of Holland en mocht ook meedoen met Holland zingt Hazes. In 2019 staat ze weer op de line-up van Holland Zingt Hazes. Daarna mag ze 17 augustus Almkerk laten genieten van het levenslied. Met haar cover Ik leef mijn eigen leven kreeg ze een nummer 1 positie in de iTunes hitlijsten.

John de Bever

Een oud zaalvoetballer die voor het Nederlands zaalvoetbalteam heeft mogen spelen heeft zijn schoenen in de kast gelegd en de microfoon gepakt. Met een hit waar hij de voetbalkantines en kleedkamers heeft veroverd heeft hij ook in De Soos gestaan. Nu is het de beurt aan het podium van de Zomerfeesten Almkerk waar hij zijn hit Jij krijgt die lach niet van mijn gezicht mag gaan verkondigen.

  • zaterdag
  • 17 augustus
  • 21:00

Locatie: De feesttent

Prijs: €10,00

Enkel deurverkoop

Programma

Dit wordt later bekend gemaakt.

Info

Lees meer over Zomerfeesten Almkerk.

Foto's

Bekijk foto's van de laatste activiteiten.

Het #zfalmkerk team

Stichting Jeugdwerk Almkerk 'De Soos'

De werkgroep PLONS, die momenteel uit zo’n 17 jongeren bestaat, heeft als doel om ieder jaar een divers programma neer te zetten dat zowel sportief, creatief als muzikaal is, voor jong en oud. Zo hebben wel verschillende activiteiten die jaarlijks terugkeren en de grootste Nederlandse artiesten hebben al op het podium gestaan. Lijkt jou het leuk om ook 2 werken Zomerfeesten te organiseren met een jonge, gezellige groep? Stuur dan snel een mailtje of spreek een van de medewerkers in De Soos aan.