Hollandse avond

Een avond waar het levenslied centraal staat. Een avond dat altijd een succes is gebleken onder de Almkerkers. Dus ook dit jaar hebben we op 17 augustus weer een Hollandse avond!

Tino Martin
Waar kan je Tino Martin van kennen? Het duet met Gerard Joling Laat me leven de hit Blijf bij mij, maar ook een uitverkochte Ziggo Dome in 2017 en 2018 en zijn deelname aan Beste Zangers 2018! Deze zanger heeft al flinke stappen gemaakt in de muziek zijn eerste nummer 1-hit zal ook vast niet lang meer op zich laten wachten. Hij zal op het podium van de Zomerfeesten Almkerk de Hollandse Avond afsluiten.

Samantha Steenwijk
Een vrouwelijke zangeres van het levenslied is mag voor Tino Martin Almkerk uit zijn dak laten gaan. Ze werd tweede bij The Voice of Holland en mocht meedoen met Holland zingt Hazes in zowel 2018 als in 2019. Met haar cover Ik leef mijn eigen leven behaalde ze de nummer 1-positie in de iTunes hitlijsten. Wij zijn dan ook vereerd dat ze op zaterdag 17 augustus Almkerk zal laten genieten van haar stemgeluid.

John de Bever
Een oud zaalvoetballer die voor het Nederlands zaalvoetbalteam heeft mogen spelen, heeft zijn voetbalschoenen aan de wilgen gehangen en de microfoon gepakt. Met zijn hit waar hij de voetbalkantines en kleedkamers heeft veroverd heeft hij eerder ook al bij ons in De Soos gestaan. Nu is het de beurt aan het podium van de Zomerfeesten Almkerk waar hij onder andere zijn grote hit Jij krijgt die lach niet van mijn gezicht zal laten horen.

• zaterdag

Locatie: De feesttent