Foute avond

Een foute avond met mensen die bekend staan om de foute muziek die ze maakten. Het is niet de eerste keer dat deze avond wordt gehouden in Almkerk, maar het is wel elke keer een succes gebleken. Nu staan er dit jaar extreem foute artiesten op de bühne.

Corry Konings
Dé koningin van het levenslied. In september wordt ze 70 jaar en staat ze nog steeds op het podium. Ze had al hits toen de meesten die dit lezen nog niet waren geboren. Vooral haar hit ‘Huilen is voor jou te laat’ zal iedereen kennen. Maar zij krijgt vooral een heel apart gevoel van binnen!

Dries Roelvink
Zijn zoon stond vorig jaar op de DJ-avond nog te draaien in de tent, maar nu mag Dries het echte werk laten zien. Bekend van de gele zwembroek en zijn perfect gebruinde huid en van de vele tv shows waar hij heeft mee gedaan. Daarom is het echt een personality en mensen, hij komt eraan!

Def Rhymz
‘Alle ballen verzamelen. Zak, zak, zak maar lekker door door’. Def Rhymz is een ras-entertainer die op alle podia kan staan. Hij heeft al op Lowlands en Pinkpop gestaan en nu gaat die de Almkerkse feesttent laten ‘schudden‘!

  • zaterdag
  • 10 augustus
  • 21:00

Locatie: De Feesttent

Prijs: €10,-

Let op! Kassa geopend tot 23:59uur, tenzij eerder uitverkocht!

Enkel deurverkoop

Programma

Dit wordt later bekend gemaakt.

Info

Lees meer over Zomerfeesten Almkerk.

Foto's

Bekijk foto's van de laatste activiteiten.

Het #zfalmkerk team

Stichting Jeugdwerk Almkerk 'De Soos'

De werkgroep PLONS, die momenteel uit zo’n 17 jongeren bestaat, heeft als doel om ieder jaar een divers programma neer te zetten dat zowel sportief, creatief als muzikaal is, voor jong en oud. Zo hebben wel verschillende activiteiten die jaarlijks terugkeren en de grootste Nederlandse artiesten hebben al op het podium gestaan. Lijkt jou het leuk om ook 2 werken Zomerfeesten te organiseren met een jonge, gezellige groep? Stuur dan snel een mailtje of spreek een van de medewerkers in De Soos aan.