Foute avond

Een foute avond met mensen die bekend staan om de foute muziek die ze maakten. Het is niet de eerste keer dat deze avond wordt gehouden in Almkerk, maar het is wel elke keer een succes gebleken. Nu staan er dit jaar extreem foute artiesten op de bühne.

Corry Konings

Dé koningin van het levenslied. In september wordt ze 70 jaar en staat ze nog steeds op het podium. Ze had al hits toen de meesten die dit lezen nog niet waren geboren. Vooral haar hit ‘Huilen is voor jou te laat’ zal iedereen kennen. Maar zij krijgt vooral een heel apart gevoel van binnen!

Dries Roelvink

Zijn zoon stond vorig jaar op de jeugdavond nog te draaien in de tent, maar nu mag Dries het echte werk laten zien. Bekend van de gele zwembroek en zijn perfect gebruinde huid en van de vele tv shows waar hij heeft mee gedaan. Daarom is het echt een personality en mensen, hij komt eraan!

Def Rhymz

‘Alle ballen verzamelen. Zak, zak, zak maar lekker door door’. Def Rhymz is een rasentertainer die op alle podia kan staan. Hij heeft al op Lowlands en Pinkpop gestaan en nu gaat die de Almkerkse feesttent laten ‘schudden‘!

• zaterdag

Locatie: De feesttent