Foodtruckfestival + Braderie

De afgelopen 2 jaar een succes gebleken bij de Zomerfeesten. Zo is dit jaar ook weer een foodtruckfestival en een braderie op de laatste zaterdag.

Foodtruckfestival

Dit jaar zijn er met het foodtruckfestival meer lokale ondernemers, waardoor u de specialiteiten van uw buurtgenoten kan proeven. Het foodtruckfestival duurt tot 19.00 uur.

Braderie

Om 11:00 uur begint de braderie met lokale ondernemers die iets komen vertellen over hun onderneming of hun specialiteit. Ook kunnen zij hun specialiteiten verkopen. De braderie duurt tot 16.00 uur. Via de volgende link kunt u zich inschrijven om deel te nemen aan de braderie: Braderie.

Rommelmarkt

De kleedjes en spulletjes mogen ook weer van de zolder worden gehaald. De Almkerkers kunnen de rommel van de zolder weer verkopen voor een habbekrats. De rommelmarkt duurt ook tot 16.00 uur. Via de volgende link kunt u zich inschrijven voor de Rommelmarkt: Rommelmarkt.

  • zaterdag
  • 17 augustus
  • 10:45

Locatie: De feesttent

Programma

Dit wordt later bekend gemaakt.

Info

Lees meer over Zomerfeesten Almkerk.

Foto's

Bekijk foto's van de laatste activiteiten.

Het #zfalmkerk team

Stichting Jeugdwerk Almkerk 'De Soos'

De werkgroep PLONS, die momenteel uit zo’n 17 jongeren bestaat, heeft als doel om ieder jaar een divers programma neer te zetten dat zowel sportief, creatief als muzikaal is, voor jong en oud. Zo hebben wel verschillende activiteiten die jaarlijks terugkeren en de grootste Nederlandse artiesten hebben al op het podium gestaan. Lijkt jou het leuk om ook 2 werken Zomerfeesten te organiseren met een jonge, gezellige groep? Stuur dan snel een mailtje of spreek een van de medewerkers in De Soos aan.