Foodtruckfestival + Braderie

Na een weergaloos succes in 2017 staat het Foodtruckfestival dit jaar weer op de planning bij de Zomerfeesten Almkerk. Dit jaar met meer foodtrucks, dezelfde tapwagen en zeker ook weer gezelligheid.

U kunt dit jaar weer verschillende hapjes komen eten. Hapjes die vorig jaar ook werden aangeboden, maar ook verschillende nieuwe etenswaren. Zaterdag 18 augustus bent u op het veld naast de feesttent zeker weer welkom.

Braderie

Ook zal de braderie dit jaar weer plaats vinden. Hier zullen weer verschillende kraampjes met ondernemingen uit de buurt staan. Ook zullen verschillende zolders weer leeg getrokken worden om dit te verkopen. De braderie zal in de tent en in de Borchgravestraat (voor d’Uylenborch) plaats vinden.

U kunt uw onderneming of uw organisatie aanmelden via de volgende link: Braderie.

• zaterdag

Bekijk het volledige programma van 2018.