Foodtruckfestival + Braderie

De afgelopen 2 jaar een succes gebleken bij de Zomerfeesten. Zo is dit jaar ook weer een foodtruckfestival en een braderie op de laatste zaterdag.

Foodtruckfestival

Dit jaar zijn er met het foodtruckfestival meer lokale ondernemers, waardoor u de specialiteiten van uw buurtgenoten kan proeven. Het foodtruckfestival duurt tot 19.00 uur.

Braderie

Om 11:00 uur begint de braderie met lokale ondernemers die iets komen vertellen over hun onderneming of hun specialiteit. Ook kunnen zij hun specialiteiten verkopen. Het inschrijfformulier komt later online. De braderie duurt tot 16.00 uur.

Rommelmarkt

De kleedjes en spulletjes mogen ook weer van de zolder worden gehaald. De Almkerkers kunnen de rommel van de zolder weer verkopen voor een habbekrats. De rommelmarkt duurt ook tot 16.00 uur.

• zaterdag

Locatie: De feesttent