Foodtruckfestival + Braderie

Na een weergaloos succes in 2017 staat het Foodtruckfestival dit jaar weer op de planning bij de Zomerfeesten Almkerk. Dit jaar met meer foodtrucks, dezelfde tapwagen en zeker ook weer gezelligheid.

U kunt dit jaar weer verschillende hapjes komen eten. Hapjes die vorig jaar ook werden aangeboden, maar ook verschillende nieuwe etenswaren. Zaterdag 18 augustus bent u op het veld naast de feesttent zeker weer welkom.

Braderie

Ook zal de braderie dit jaar weer plaats vinden. Hier zullen weer verschillende kraampjes met ondernemingen uit de buurt staan. Ook zullen verschillende zolders weer leeg getrokken worden om dit te verkopen. De braderie zal in de tent en in de Borchgravestraat (voor d’Uylenborch) plaats vinden.

U kunt uw onderneming of uw organisatie aanmelden via de volgende link: Braderie.

  • zaterdag
  • 18 augustus
  • 11:00
Programma

Bekijk het volledige programma van 2018.

Info

Lees meer over Zomerfeesten Almkerk.

Foto's

Bekijk foto's van de laatste activiteiten.

Het #zfalmkerk team

Stichting Jeugdwerk Almkerk 'De Soos'

De werkgroep PLONS, die momenteel uit zo’n 17 jongeren bestaat, heeft als doel om ieder jaar een divers programma neer te zetten dat zowel sportief, creatief als muzikaal is, voor jong en oud. Enkele bekende activiteiten uit ons zomerprogramma zijn autovoetbal, drive-in bioscoop en de kermis met de jaarmarkt. Met Guus Meeuwis, Nick & Simon, Crazy Piano’s en La Fuente heeft de feesttent in Almkerk al enkele grote namen op het podium gehad.