Drive-in bioscoop

Al jarenlang vaste bezoeker van de grootste filmavond in de regio? Of nog nooit geweest?

Pak dan deze kans aan om een unieke ervaring te beleven, want ook dit jaar weer zal op het veld naast Iveco Schouten aan de Waardhuizenseweg het megascherm van 128 vierkante meter herrijzen. Zo kun jij met je vrienden vanuit de auto genieten van de film.

Is je auto net naar de garage? Ben je niet in het bezit van een auto? Fiets jij liever? Dan hebben we speciaal voor jou een sfeervol terras waar je onder genot van een drankje de film kan volgen. De film zal starten zodra de schemering begint te vallen. De film wordt later dit jaar bekend gemaakt.

De film die zal draaien is: “Jurassic World: Fallen Kingdom”.

  • maandag
  • 12 augustus
  • 21:00

Locatie: Het terrein naast Iveco Schouten

Prijs: €7,50

Enkel deurverkoop

Programma

Dit wordt later bekend gemaakt.

Info

Lees meer over Zomerfeesten Almkerk.

Foto's

Bekijk foto's van de laatste activiteiten.

Het #zfalmkerk team

Stichting Jeugdwerk Almkerk 'De Soos'

De werkgroep PLONS, die momenteel uit zo’n 17 jongeren bestaat, heeft als doel om ieder jaar een divers programma neer te zetten dat zowel sportief, creatief als muzikaal is, voor jong en oud. Zo hebben wel verschillende activiteiten die jaarlijks terugkeren en de grootste Nederlandse artiesten hebben al op het podium gestaan. Lijkt jou het leuk om ook 2 werken Zomerfeesten te organiseren met een jonge, gezellige groep? Stuur dan snel een mailtje of spreek een van de medewerkers in De Soos aan.