Drive-in bioscoop

Heerlijk vanuit je auto naar een enorm scherm kijken. Deze unieke ervaring zal ook dit jaar weer plaats vinden. Kortom, de handrem erop en lekker genieten.

Ook dit jaar zal op het veld naast Iveco Schouten aan de Waardhuizenseweg het megascherm van 145 vierkante meter zich verrijzen. Zo kun jij met je vrienden vanuit de auto genieten van de film. Voor de mensen die gewoon willen genieten van een hapje en een drankje is er ook een sfeervol terras aanwezig. De film zal starten zodra de schemering begint te vallen.

• maandag

Bekijk het volledige programma van 2018.