De Bolle Jan Show

Ouderwetse Hollandse Gezelligheid!

De eerste artiesten van de Zomerfeesten Almkerk 2020 zijn bekend! Wederom mogen we Café Bolle Jan verwelkomen in Almkerk op zaterdag 15 augustus 2020. De Bolle Jan Show​ neemt de feestgangers Tom Haver​ en Danny Froger​ mee! Ruth Jacott​ zal deze avond ook aanwezig zijn. Met haar klassiekers als Leun Op Mij, Ik Ga Door en Vrede zal het een kei gezellige, ouderwetse Hollandse avond worden!

Let op! De kaartverkoop start op 24 Juni.

• zaterdag

Locatie: Feesttent Almkerk

Prijs:
Voorverkoop: €10,00 (excl. servicekosten)
Deurverkoop: €13,00

Voorverkoop