De Bolle Jan Show

Café Bolle Jan komt naar Almkerk! Naast de ouderwets gezellige Amsterdamse uitstraling zorgt de DJ ervoor dat de hele tent compleet uit zijn dak gaat. Vanaf het moment dat de show van start gaat waan je je in het gezelligste bruine café van Nederland.

Maar Bolle Jan komt niet alleen. Hij neemt Tom Haver, Danny Froger en Danny de Munk met zich mee. Zij zullen de grootste smartlappen laten horen… van Froger tot Hazes tot Wolter Kroes tot Johnny Jordaan!

Tom Haver

De opener van deze avond is een vaste gast in het Bolle Jan Café. Met boekingen in Oostenrijk, Spanje en Amerika komt Tom deze avond naar Almkerk. Hier zal hij zijn hits ‘Stil in mij’ en ‘Samen vanavond’ komen zingen. Uiteraard zal zijn nieuwste zomerhit ‘Mijn hele wereld draait om jou’ ook voorbij komen.

Danny Froger

Natuurlijk bekend als de kleinzoon van Bolle Jan en de zoon van René Froger. In 2004 maakte hij zijn debuut in de Amsterdam ArenA en later was hij ook te horen in de Toppers. Maar natuurlijk ook bekend door zijn hilarische oneliners in Expeditie Robinson.

Danny de Munk

Geboren en getogen als ras Amsterdammer brak hij op 12-jarige leeftijd door als Ciske de Rat. De door De Munk gezongen openingssong Ik voel me zo verdomd alleen werd meteen een nummer 1 hit! Verder scoorde hij hits als Mijn stad en Mijn meissie. Op deze Amsterdamse avond mag hij natuurlijk niet ontbreken.

    

  • zaterdag
  • 18 augustus
  • 21:00

Prijs: €10,00

Enkel deurverkoop

Programma

Bekijk het volledige programma van 2018.

Info

Lees meer over Zomerfeesten Almkerk.

Foto's

Bekijk foto's van de laatste activiteiten.

Het #zfalmkerk team

Stichting Jeugdwerk Almkerk 'De Soos'

De werkgroep PLONS, die momenteel uit zo’n 17 jongeren bestaat, heeft als doel om ieder jaar een divers programma neer te zetten dat zowel sportief, creatief als muzikaal is, voor jong en oud. Enkele bekende activiteiten uit ons zomerprogramma zijn autovoetbal, drive-in bioscoop en de kermis met de jaarmarkt. Met Guus Meeuwis, Nick & Simon, Crazy Piano’s en La Fuente heeft de feesttent in Almkerk al enkele grote namen op het podium gehad.