Daredevils

Na een weergaloos succes in 2018 is het een donderslag bij heldere hemel! Het sterrenteam Daredevils komt dit jaar voor de tweede keer naar Almkerk om het dak eraf te spelen.

Bij hun debuut op de Zomerfeesten in 2018 zette deze band de tent volledig op z’n kop. Dit jaar komen ze terug naar Almkerk om dit succes te evenaren met een repertoire dat uiteenloopt van 80’s rock tot 90’s dance en van Nederlandstalige meezingers tot de hits van 2019. Met deze energieke band trappen we het eerste feest-weekend van de Zomerfeesten Almkerk af.

• donderdag

Locatie: De Feesttent

Prijs: €10,-

Let op! Kassa geopend tot 23:00uur, tenzij eerder uitverkocht!

Enkel deurverkoop