Daredevils

Na een weergaloos succes in 2018 is het een donderslag bij heldere hemel! Het sterrenteam Daredevils komt dit jaar voor de tweede keer naar Almkerk om het dak eraf te spelen.

Bij hun debuut op de Zomerfeesten in 2018 zette deze band de tent volledig op z’n kop. Dit jaar komen ze terug naar Almkerk om dit succes te evenaren met een repertoire dat uiteenloopt van 80’s rock tot 90’s dance en van Nederlandstalige meezingers tot de hits van 2019. Met deze energieke band trappen we het eerste feest-weekend van de Zomerfeesten Almkerk af.

  • donderdag
  • 8 augustus
  • 20:00

Locatie: De Feesttent

Prijs: €10,-

Let op! Kassa geopend tot 23:00uur, tenzij eerder uitverkocht!

Enkel deurverkoop

Programma

Dit wordt later bekend gemaakt.

Info

Lees meer over Zomerfeesten Almkerk.

Foto's

Bekijk foto's van de laatste activiteiten.

Het #zfalmkerk team

Stichting Jeugdwerk Almkerk 'De Soos'

De werkgroep PLONS, die momenteel uit zo’n 17 jongeren bestaat, heeft als doel om ieder jaar een divers programma neer te zetten dat zowel sportief, creatief als muzikaal is, voor jong en oud. Zo hebben wel verschillende activiteiten die jaarlijks terugkeren en de grootste Nederlandse artiesten hebben al op het podium gestaan. Lijkt jou het leuk om ook 2 werken Zomerfeesten te organiseren met een jonge, gezellige groep? Stuur dan snel een mailtje of spreek een van de medewerkers in De Soos aan.