Daredevils

Na Serious Request, Paaspop en de Zwarte Cross is de tent van de Zomerfeesten Almkerk nu aan de beurt. Ze knallen door de geluidsbarrière heen en laten, naar eigen zeggen, een spoor van confetti, lege glaze en voldoening achter. Het sterrenteam van Daredevils komt onze bühne betreden!

De opkomende coverband van nu komt bij ons de tent plat spelen. Een muzikale blikseminslag van astronomische proporties, waarbij classics en gewaagde actuele hits in elkaar versmelten. Dit jaar voor het eerst op de eerste donderdag tijdens de Zomerfeesten. De officiële opener als het gaat om de artiesten van de Zomerfeesten Almkerk 2018.

  • donderdag
  • 9 augustus
  • 20:00

Prijs: €5,-

Enkel deurverkoop

Programma

Bekijk het volledige programma van 2018.

Info

Lees meer over Zomerfeesten Almkerk.

Foto's

Bekijk foto's van de laatste activiteiten.

Het #zfalmkerk team

Stichting Jeugdwerk Almkerk 'De Soos'

De werkgroep PLONS, die momenteel uit zo’n 17 jongeren bestaat, heeft als doel om ieder jaar een divers programma neer te zetten dat zowel sportief, creatief als muzikaal is, voor jong en oud. Enkele bekende activiteiten uit ons zomerprogramma zijn autovoetbal, drive-in bioscoop en de kermis met de jaarmarkt. Met Guus Meeuwis, Nick & Simon, Crazy Piano’s en La Fuente heeft de feesttent in Almkerk al enkele grote namen op het podium gehad.