Comedy Night

Een avond die 50 jaar geleden het beginpunt markeerde van wat SJWA De Soos nu is; een optreden van Jos Brink in 't Wapen van Emmickhoven. Dit jaar proberen we dit succes van toen te evenaren met de bekende namen van nu.

Een Comedy Night met een aantal van de beste cabaretiers van de Amsterdamse Comedytrain. In een Nederlandse feesttent is dit slechts één keer eerder gedaan op Lowlands, maar een speciale avond in de intieme setting die wij proberen neer te zetten is een unicum.

Kaarten zijn te koop vanaf maandag 24 juni via deze volgende link.

Glodi Lugungu
Op jonge leeftijd gevlucht vanuit Congo naar Dommelen. In de lokale voetbalkantine werd zijn talent voor grappen maken en sterke verhalen vertellen voor het eerst ontdekt. Aangespoord door zijn teamgenoten waagde hij de sprong en deed hij in 2017 succesvol auditie bij de Comedytrain. Sindsdien heeft hij meerdere prijzen gewonnen op het Amsterdams Kleinkunst Festival en treedt hij regelmatig op in de club in Amsterdam.

Peter Pannekoek
De eerste landelijk bekende topper die de bühne betreedt is zeker niet de minste. Peter Pannekoek werd bij het grote publiek bekend als vaste gast bij ‘DWDD’, en brak later door als host bij ‘Dit Was Het Nieuws’ en als roaster bij ‘The Roast of Gordon’. Met zijn scherpe opmerkingen en pittige humor gaat hij vaak tot (en soms over) het randje.

Sezgin Güleç
Sezgin is het nieuwe en jongste talent van Comedytrain. Deze jongen uit Rotterdam-Zuid is rauw, intelligent en niet bang. Hij is de stand-up comedy-wereld binnen gestapt om nooit meer weg te gaan.

Patrick Laureij
Patrick Laureij is al sinds 2009 lid van de Comedytrain. Herkenbaar aan grofgebekte Rotterdamse accent, zijn haar in een knotje en zijn eerlijke en nuchtere kijk op het leven staat hij op het podium. In de afgelopen jaren heeft hij met twee shows (‘Dekking hoog’ (2016) en ‘Nederlands Hoop’ (2018)) door het land getourd en een volledig eigen stijl ontwikkeld.

• dinsdag

Locatie: De Feesttent

Prijs: €20,-

Let op! Kassa geopend tot 19:45uur!

Voorverkoop