Bootcamp

Sportief je weekend beginnen? Kom naar onze bootcamp!

Ook deze ‘Zomerfeesten’ organiseren wij een sportieve activiteit! Na een quarantaine periode is het weer tijd om in beweging te komen en je conditie op de proef te stellen.

Wat? HIIT les (Hoge Intensiteit IntervalTraining)
Waar? Grasveld tussen VV Almkerk en ACKC
Hoe laat? 09:00
Deelname is gratis!

Schrijf je in via de website.

Huisregels bij deze activiteit:

• Blijf thuis bij klachten
  • Op locatie registreren is mogelijk!
  • Het is verplicht uw handen te desinfecteren bij het betreden van het terrein
  • Kom zoveel mogelijk lopend of met de fiets naar deze activiteit
  • U blijft tijdens de gehele les in uw eigen vak
  • Er zal geen kleedruimte aanwezig zijn; u dient dus te arriveren in gepaste kledij
  • U dient de instructies van de ZFA-medewerkers te allen tijde op te volgen
  • zaterdag

Locatie: Grasveld tussen VV Almkerk en ACKC

Voorverkoop

Het #ZFA20 team

De werkgroep PLONS, die momenteel uit 15 jongeren bestaat, heeft als doel om ieder jaar een divers programma neer te zetten dat zowel sportief, creatief als muzikaal is, voor jong en oud. Elke zomer zorgt de PLONS ervoor dat er 2 weken feest gevierd kan worden! Houd onze socials en website goed in de gaten om op de hoogte te blijven!

Van boven naar beneden, van links naar rechts: Robert, Jochem, Jeran, Sjoerd, Tessa, Michelle, Jasmine, Margo, Daniëlle, Marije, Anne, Mark, Esther, Elize, Manon