Beachvolleybal

Heb jij zin in een uitdaging? Ben je niet bang om zand te happen? En verheug jij je altijd op de derde helft?
Geef je dan met je sportiefste en gezelligste vrienden of familie op voor het beachvolleybaltoernooi.

Elk team moet bestaan uit minimaal 6 en maximaal 10 deelnemers en voorzien zijn van een originele naam.  De teams moeten hun uiterste best doen om een plek in de finale te bemachtigen. Zoals bij elke wedstrijd kan er maar 1 de winnaar zijn. Aan de toeschouwers wordt natuurlijk ook gedacht. Bij onze beachbar kunt u tijdens het supporteren genieten van een lekker drankje. Houd de website in de gaten voor de inschrijvingen en eisen waaraan het team moet voldoen. Er kan maar een beperkt aantal teams deelnemen, dus wees er snel bij. De minimum leeftijd om te mogen deelnemen aan het toernooi is 15 jaar.

• woensdag

Bekijk het volledige programma van 2018.