Autovoetbal

Auto's die tegen een bal aan rijden om te scoren bij de tegenstander. Een middag vol spektakel waar de auto-onderdelen in het rond vliegen.

Het kindje van de Zomerfeesten Almkerk staat ook dit jaar weer op het programma. Met 10 teams, 10-tallen auto’s, 100 strobalen en een ruim 300 kilo wegende bal van een meter hoog zijn alle benodigdheden aanwezig voor een spectaculaire middag voor jong en oud! De auto-onderdelen vliegen hier in het rond en auto’s gaan voor elk gaatje, met als doel te scoren met de auto.

De dag begint weer om 12.00 uur op het terrein naast Iveco Schouten. Vanaf dat moment zullen de auto’s weer de strijd aan gaan om met de felbegeerde beker naar huis te kunnen. Komt allen kijken bij het spektakel van de regio onder het genot van een drankje.

• zaterdag

Locatie: Het terrein naast Iveco Schouten