ZFA presents: Dave Roelvink & Dopebwoy

Na het grote succes van vorig jaar, zal ook dit jaar de tent in Almkerk gevuld worden met de lekkerste beats voor de jeugd. Met eerst De Lievelings DJ's van Je Zusje, vervolgens Dopebwoy en als afsluiter: Dave Roelvink!

De Lievelings DJ’s van je Zusje

Na festivals als Paaspop, Intens en Breda Drijft is nu het podium in Almkerk aan de beurt voor: De Lievelings Dj’s van Je Zusje. Deze mannen trakteren je op een eclectische wervelwind aan hitjes, babymaking music, oude knallers en uitschieters naar alles wat hier ook maar een beetje mee te maken heeft. Wat lekker! Houd je zusje in de gaten, want dansen gaat ze zeker.

Dopebwoy

Deze 24-jarige rapper is snel verschenen binnen de Urban muziek. Dit komt mede door zijn monster hit ‘Cartier’. Met ondertussen 24 miljoen views op YouTube is deze hit niet meer weg te denken uit de clubs. Deze gevestigde naam zal de bühne onveilig maken en het publiek voorbereiden op de afsluiter van de avond: Dave Roelvink!

Dave Roelvink

De tv-ster en dj komt in Almkerk de avond afsluiten! Als zoon van ras-Amsterdammer Dries Roelvink wordt muziek met de paplepel ingegoten. Op zijn 18e wordt hij model en loopt hij modeshows over heel de wereld. Uiteindelijk komt hij in verschillende tv-programma’s. Met als klapper op de vuurpijl zijn eigen realitysoap: De Roelvinkjes. Nu timmert hij al 2 jaar aan de weg als DJ en zal hij deze weergaloos afsluiten.

• vrijdag

Enkel deurverkoop

Bekijk het volledige programma van 2018.