Daredevils

Na een weergaloos succes in 2018 is het een donderslag bij heldere hemel! Het sterrenteam Daredevils komt dit jaar voor de tweede keer naar Almkerk om het dak eraf te spelen.

Zij knallen door de geluidsbarrière en laten daarbij een spoor van confetti, lege glazen en voldoening achter. Bereid je voor op een muzikale blikseminslag van astronomische proporties, waarbij classics en gewaagde actuele hits in elkaar versmelten. Zet je schrap, bestel zoveel mogelijk drank en zoek dekking: er is een duivelse tornado in aantocht!

• donderdag

Locatie: De feesttent