Over

In 1976 wordt er een nieuwe werkgroep in het leven geroepen: “PLONS”. PLONS staat voor Papieren Lieden Organisatie Natuurlijk Sensatie. De werkgroep zou zich bezig houden met het organiseren van activiteiten in de paas-, kerst-, pinkster en zomervakanties. In 1980 wordt dit echter beperkt tot de zomervakantie.

Sinds die tijd zijn de activiteiten uitgegroeid tot een twee weken durend evenement voor jong en oud. De werkgroep, die momenteel uit zo’n 17 jongeren bestaat, heeft als doel om ieder jaar een divers programma neer te zetten dat zowel sportief, creatief als muzikaal is, voor jong en oud. Hierin slagen ze ruimschoots met sportieve activiteiten als Autovoetbal, De lus van Almkerk en Alm-Masters; creatieve activiteiten als een Foodtruckfestival, de Drive-in bioscoop en een Modeshow; dan wel muzikaal met namen als Guus Meeuwis, Kane, Normaal, Nick & Simon, Gerard Joling en Kraantje Pappie.

Lijkt het jouw leuk om ook 2 weken vol activiteiten te organiseren met een jonge, gezellige groep? Neem dan snel contact op met een van de medewerkers uit De Soos of stuur snel een mailtje.

Het #zfalmkerk team

Stichting Jeugdwerk Almkerk 'De Soos'

De werkgroep PLONS, die momenteel uit zo’n 17 jongeren bestaat, heeft als doel om ieder jaar een divers programma neer te zetten dat zowel sportief, creatief als muzikaal is, voor jong en oud. Zo hebben wel verschillende activiteiten die jaarlijks terugkeren en de grootste Nederlandse artiesten hebben al op het podium gestaan. Lijkt jou het leuk om ook 2 werken Zomerfeesten te organiseren met een jonge, gezellige groep? Stuur dan snel een mailtje of spreek een van de medewerkers in De Soos aan.