Over

In 1976 wordt er een nieuwe werkgroep in het leven geroepen: “PLONS”. PLONS staat voor Papieren Lieden Organisatie Natuurlijk Sensatie. De werkgroep zou zich bezig houden met het organiseren van activiteiten in de paas-, kerst-, pinkster en zomervakanties. In 1980 wordt dit echter beperkt tot de zomervakantie.

Sinds die tijd zijn de activiteiten uitgegroeid tot een twee weken durend evenement voor jong en oud. De werkgroep, die momenteel uit zo’n 17 jongeren bestaat, heeft als doel om ieder jaar een divers programma neer te zetten dat zowel sportief, creatief als muzikaal is, voor jong en oud. Hierin slagen ze ruimschoots met sportieve activiteiten als Autovoetbal, De lus van Almkerk en Alm-Masters; creatieve activiteiten als een Foodtruckfestival, de Drive-in bioscoop en een Modeshow; dan wel muzikaal met namen als Guus Meeuwis, Kane, Normaal, Nick & Simon, Gerard Joling en Kraantje Pappie.

Lijkt het jouw leuk om ook 2 weken vol activiteiten te organiseren met een jonge, gezellige groep? Neem dan snel contact op met een van de medewerkers uit De Soos of stuur snel een mailtje.

Het #ZFA20 team

De werkgroep PLONS, die momenteel uit 15 jongeren bestaat, heeft als doel om ieder jaar een divers programma neer te zetten dat zowel sportief, creatief als muzikaal is, voor jong en oud. Elke zomer zorgt de PLONS ervoor dat er 2 weken feest gevierd kan worden! Houd onze socials en website goed in de gaten om op de hoogte te blijven!

Van boven naar beneden, van links naar rechts: Robert, Jochem, Jeran, Sjoerd, Tessa, Michelle, Jasmine, Margo, Daniëlle, Marije, Anne, Mark, Esther, Elize, Manon